Sunday, July 15, 2012

Cousin, Wardrobe dan Webcam :)

Last night me had been cam whoring with my cousin. We made over ourselves in front of our ONLY mirror at 2.30 am. Sounds crazy , yes kiteorang memang saja buat benda gila as our final exam paper pun dah habis.
So now i'm introducing my cousin a.k.a my room mate a.k.a colleague a.k.a bestfriend :

"Nabilah Zainuddin"


Saya taip dalam font yang besar dan berwarna pink lagi to show that she's special to me, nanti Nabilah awak kena masakkan saya ayam masak lemak cili padi lagi okay. Mereka panggil dia Bella, tapi kan dia memang lagi suka kalau orang panggil dia Bella SWANnuddin.. "Capital letters to be highlighted" (OK enough).. She is my cousin from father's side as u can see hidung beliau sungguh tajam sekali sehingga digelar ANGRYBIRD oleh rakan-rakannya. 

Ohh.. ( ...errrr )

Sorry Nabilah, I dah upload dUlu this pictures :)



nampak je cool padahal dok godek2 button kat webcam tu


dah pandai sikit




kenal gaya ni? kami tiru gaya model lancome dalam magazine


Promote lah pulak, vaseline x boleh belah.. ape mengena vaselin dalam cerita ni?


Ni semua pengaruh magazine ! 



 we are sistors :)



Kalau perasan wardrobe belakang tu dah koyak, tak lain tak bukan si CHUBBY ini lah yang kerjakan wardrobe tu.. urgghh!

Tengok cara dia tidur pun dah tahu apa yang dia boleh buat kat barang2 dalam rumah sewa kami



Terok bukan? nak ambil baju dah tak perlu bukak zip, boleh terus masuk tangan dari luar










Sekian Saja
BYE !





18 comments:

  1. oKEY, Nabilah pun kene masak utk saya...hahaha..yum2..

    ReplyDelete
  2. dia masak hari tu not bad la for first trial :)

    ReplyDelete
  3. ratu hindustan is not me, my cousin is :)

    ReplyDelete
  4. anda berdua sangat cantik...sekian :)

    ReplyDelete
  5. kalu dah masak, hulur2 la ek?? ahakz...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. thnx kak:) sgt suka blog kak hainom :)

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. the right person mcm selena gomez. Hahaha! Both cute :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete