Monday, July 30, 2012

Jom Beli Barang Raya@ Putrajaya

Anyone yang pegi that event 25 until 29 of july 2012 which was from wednesday until sunday at Presient 2, Putrajaya?



Ini pintu gerbang kami :)


Well I was there for the five days continuously.. Saya jadi jurujual di Dutchlady booth :) Kerja disitu amatlah memenatkan, 10 pagi sampai 10.30 malam, (nasib baik payment mereka tinggi) thanx to Jason our boss yang invite kami bekerja disitu. Dah la puasa pulak tu kan tapi memang best la plus bazaar ramadan sebelah je dengan karnival tu ;p
Paling best bila  dapat banyak experiences especially how to attract customers and how to promote your products. Barang2 Dutchlady yang dijual pada hari tu sangatlah murah2 ,semua combo bernilai RM10 dan RM20 sahaja. Anda juga boleh beli by carton, oleh itu rugi jika anda tak pergi ke karnival tersebut. Paling best dapat ramai kawan2 baru. Dutchlady Staffs did treat us nicely too.. Will miss u all :,)



Ini adalah pakej atau combo yang ditawarkan


This is Abang Zahari , credit to him for the most photos here


Semua staff sedang busy susun susu2 sebelum customer2 berduyun menyerang kami


See.. I told you


dalam kesibukan pun kalau orang panggil masuk kamera, senyum sampai ke telinga :D


This is Catharine ( pegi toilet semata2 nak ambil gambar berdua )


Catharine, my new girlfriend, she taught me so many about double eyelid ;D


Akak ni yang baik hati, tapi xtau nama:(


Abang Zahari again sebelum beliau pulang:)


Now , I only have to wait for the payment , Jason said it should be cash on the spot but ada problems sikit then he decided to pay us in a week time  :)

4 comments:

  1. apakah rahsia anda rmbut cntik? share2..ekekek

    ReplyDelete
  2. rahsia rambut cantik ?huhu sapu yogurt sebulan beberapa kali untuk moisturizing :)

    ReplyDelete
  3. i visited ur blog already, if u dun mind , put my blog in ur list and i'll put yours:)

    ReplyDelete