Tuesday, December 11, 2012

Tak Suka..........

I hate telling u this..but
This entry is for you guys
To whom it may concerned


I tak suka guys yang kawan dengan I sebab nak ayat I
I tak suka guys yang bukan bf and suami  I pun tapi cuba control hidup I
I tak suka guys calling me SAYANG, HONEY, what soever
I tak suka guys yang ignore bila I cakap tak suka, tak suka laaa.
I tak suka guys yang mengada-ngada nak cuba I sentuh I even cuit I pun
I tak suka bila I say no, and ask him to back off tapi dia tak berganjak
I tak suka guys yang pertikaikan apa I buat, suka hati I lah, life I kan..dont make me hate you



Even I do not hate people, please do not make me hate you

Once you do the confession, I usually avoid you, 
why? 
sebab I tak selesa and I tak suka.
It takes time to bring me back. 

These are not sweet okay guys, when I say no.. Please please please Back Off 

:,(



**Nak ngorat pun ada caranya.Hmm tu je nak cakap.. 
Thanks






No comments:

Post a Comment