Saturday, January 5, 2013

Whisper Dance Revolution feat Ila Damia Music Video

Hi :)

Ingat tak event kat Berjaya Times Square tempoh hari?

Whisper Dance Revolution 
yang menampilkan Ila Damia and Soul Krazy tu 

Ingat tak..ingat kan?

kalau tak ingat jugak boleh click link kat bawak


So as promised I've  uploaded the final video of Ila Damia feat Soul Krazy with Whisper here, so you guys yang join event to that boleh tengok muka-muka korang disini:)




**Tak boleh belah tengok I dalam tu haha.. tak boleh nak henti gelak :D

No comments:

Post a Comment