Saturday, March 9, 2013

My final Semester Sweet Memories :,)


Here are some photos taken during my final semester in UiTM, 
baru tak sampai seminggu dah rindu :,(

Ni kawan baik saya  Al-Yanieff  Iqkhmal
masa pekena Nasi Ayam Penyet kat Padang Jawa with Hanafi Othman





Ha.. Ini Hanafi Othman kawan baik saya jugak





Curik2 ambil gambar dorang, sorry ye korang

 Lawatan ke Library Shah Alam (for me it was my first time) thanks to Hanafi Othman dan Fatin sebab sudi jadi pemandu pelancong . (Datang pun sebab kononnya Nasi Lemak kat sini sedap)








Kafe ( makanan paling penting, kalau makanan sedap  baru datang tempat tu)



Kawasan tasik sebelum ke kafe. (kafe lagi, bila nak sampai library)



Ni pandangan Kafe dari jauh (:D)



Kat kafe pun ramai study





Okay sini dalam library 


Hanafi and me





Library macam mall



Kaunter library kat groundfloor






This one hari last kat kelas, amek gambar sendiri buat kenangan.. :D










NEXT..After FYP Presentation




From left : Noorlia, Haadi , Hazliana, Farah, Ct, Me and Mira

Gambar-gambar kat bawah ni taken masa tengah study di PTAR pukul 1 pagi tengah bosan-bosan, so Ikmal melayan saya bergambar keliling UiTM untuk kenang-kenangan :)






















Yang ni pulak masa Matech Barbeque again with my bestfriends Iqkhmal and Hanafi :)


















Candid





SEKIAN :)

**Baru nak publish entry ni sebab ade problem with Google Chrome 




2 comments: