Thursday, November 14, 2013

INSEP: Seoul Garden

12 haribulan yang lalu, kami sekeluarga, I mean INSEP family, had our dinner at SEOUL GARDEN. This was to celebrate the farewell party for Syazwan and Fie who would be leaving sooooonnn !

Sedihnya, tak puas lagi belum sampai 5 bulan kami bersama, sorang-sorang pergi tinggalkan INSEP due to the permanent job offers received. Ayie yang pergi BRISTOL, Afif pergi ARUZA.

This time Fie and Syazwan pulak akan ke INTERPLEX as a QA ENGINEER.

Nasib kami baik, majoriti datang. Even Afif yang dah bekerjaya tetap pun luangkan masa untuk datang. Tapi sedih Ayie tak dapat join sebab tempat kerja di jauh di Balakong so takut terperangkap dalam jam .Lan pulak tak dapat datang sebab tengah berkonvo.Takpelah asalkan yang lain-lain still datang luanngkan

So, by spending time together here, kami ada something untuk ingat our friendship.

So, kawan-kawan, kalau rindu lagi ..baca entry ni, tengok2 lah gambar kita semua :,)

My bf pun ikut ,jadi driver I :)

Wafa, watch your back!


Usamah and his girlfriend :)



Mr.Farafazli yang dimana waktu enjoy pun sibuk dengan bisnes dia..

Fie and Jaim

Fie kusyuk betul orang ambil gambar pun tak sedar..


Iskandar dengan mulut muncungnya menjuih ke arah mangkuk tomyam

Iskandar, Syazwan and Naja

Jaim, Naja, Wafa, me and Mr.Farafazli

Fie terkejut apa tu??

Semua...


Naja si pakar polymer dan Wafa si ahli matematik

Iskandar, Naja, Syazwan and me
Fie, Afi and Usamah

From the top, taken by my bf


Fisah and his bf, in front of her.
Sorry Fisah bf u tinggal separuh

Happy nya dorang makan

Iskandar : Nasi tambah satu!!

Last photos before balik..upload jugak even lighting kurang baik








Total price for 8 students and 3 non-students

 ~THE END~
p/s : Thank you Fie sebab belanja :)



No comments:

Post a Comment